✓ Eksisteret siden 1984

✓ Medlem af Byg Garanti

✓ +20 engagerede medarbejdere

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores tømrerfirma og værdier

​Tømrerfirmaet Ejvind Nielsen ® er et traditionelt tømrerfirma, der blev grundlagt i 1984.

I dag rummer vi en god blanding af ældre, erfarne og unge dygtige tømrersvende og lærlinge, der har Bornholm som sit naturlige arbejdsområde. Samtidig udfører vi også arbejde i Københavnsområdet, når opgaverne byder sig på.

Både større og mindre opgaver

Virksomheden medvirker i entrepriser, både som total-, hoved-, og underentreprenør. Derudover har vi et team af medarbejdere, som koncentrerer sig om at lave mindre reparationer og renoveringsopgaver.

Vores kundesegment indeholder både private boligejere, sommerhusejere, hoteller og virksomheder, ligesom vi også udfører arbejde i industrien.

​Et stærkt værdisæt

Vi lægger stor vægt på, at vores kunder føler sig i trygge hænder, når vi står for deres byggeprojekt.

Vi arbejder efter den filosofi, at arbejdet skal udføres til tiden, i den bedste kvalitet og altid med vores kunders ønsker og behov i fokus gennem hele processen.

Virksomheden beskæftiger i dag omkring 15 dygtige og engagerede medarbejdere, der alle sikrer en høj kvalitet og tilfredse kunder.

Ønsker du at vide mere om vores virksomhed, vores værdier eller det arbejde, vi udfører, kan du læse mere her på hjemmesiden, ligesom du også er velkommen til at kontakte os på telefon 56 95 86 50 for yderligere information eller et uforpligtende tilbud.