15 engagerede medarbejdere sikrer kvalitet og tilfredse kunder

Kontakt os på telefon 56 95 86 50 eller e-mail en@ejvind-nielsen.dk for et uforpligtende tilbud

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Totalrenovering og andre renoveringer

Søger du en ekspert inden for totalrenovering og renovering generelt af boliger, sommerhuse og hoteller, er Tømrerfirma Ejvind Nielsen i Rønne ved Nexø på Bornholm det helt oplagte valg.

Alle typer totalrenovering

Gennem årene har vi oparbejdet et godt omdømme såvel blandt kollegaer i branchen som ude hos vore kunder, der gladeligt vender tilbage, når der skal renoveres eller bygges på ny. 

Vi har derfor også arbejdet med mange forskellige kundetyper i både privat- og erhvervsregi, hvorfor vi også har varetaget et væld af forskelligartede renoveringsopgaver, herunder selvfølgelig også totalrenovering.

Hos os er ingen opgaver for simple eller for komplicerede, og vi varetager derfor både mindre og større opgaver, hvad enten der er tale om en totalrenovering af et hotel fra ende til anden eller en køkkenrenovering i det private hjem. 

Vi udfører blandt andet totalrenovering af:

  • Hoteller
  • Villaer
  • Sommerhuse
  • Køkkener
  • Badeværelser

​Drejer det sig om en ombygning eller tilbygning, er vi naturligvis også behjælpelige med dette.

Vi har stor erfaring i de større renoveringsopgaver med totalrenovering og har især mange kompetencer inden for renovering af hoteller.

Når det drejer sig om hotelrenovering, hersker der mange regler i forhold til selve bygningsværket, og hvad der må udføres i forbindelse med en totalrengøring.

Med vores mangeårige erfaring i faget, er du garanteret, at alt bliver udført i højeste kvalitet efter alle kunstens regler og i overensstemmelse med de gældende lovkrav på området. 

Vi sørger for at bevare det æstetiske udtryk, og vi sikrer fremtidssikre, energirigtige og holdbare løsninger ved en totalrenovering.

Få et uforpligtende tilbud

Står du for døren til en totalrenovering i enten Nexø, Rønne eller resten af Bornholm, er du mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale.

Vi kan rådgive og vejlede, så vi sammen finder frem til den helt rigtige løsning. Kontakt os på telefon 56 95 86 50 eller skriv til vores e-mail en@ejvind-nielsen.dk.