15 engagerede medarbejdere sikrer kvalitet og tilfredse kunder

Kontakt os på telefon 56 95 86 50 eller e-mail en@ejvind-nielsen.dk for et uforpligtende tilbud

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Projektering af jeres byggeri

​Hos Tømrerfirma Ejvind Nielsen har vi stor erfaring med projektering af nybyggeri, hvad enten der skal opføres boliger, tilbygninger eller det drejer sig om en ombygning eller totalrenovering.

Vi står for alt

Projektering af et byggeri betyder, at vi står for hele entreprisen fra start til slut. Vi står for koordineringen med arkitekt, ingeniører, kommune, leverandører samt alle relevante håndværksgrupper og andre aktører, der skal ind over byggeprojektet igennem hele forløbet.

Vi sørger for, at alt forløber planmæssigt, at deadlines bliver overholdt, og ikke mindst sørger vi for, at der bliver taget hånd om vores kunders ønsker til byggeriet fra start til slut.

Processen bag og om at beslutte sig

For langt de fleste er en ombygning, en tilbygning eller en nybygning en stor beslutning. Både økonomisk, men også i forhold til at sikre sig, at man også får dét, man gerne vil have – til den rigtige pris og til den aftalte tid.

Når vi laver et tilbud, er det en del af Jeres beslutningsproces – og vi har gjort os umage. Skulle der alligevel være uklarheder eller dukke spørgsmål op, så tøv ikke med at kontakte os. Hellere én gang for meget, end én gang for lidt.

​Det kan være, at I undervejs i byggeprocessen får nye ideer, lyst til et lidt større eller et lidt anderledes projekt eller byggeri. Det kan også være, at det samlede projekt rammer loftet for, hvad Jeres økonomi kan bære. Det sker for mange – og det er helt normalt.

Og hvis I undervejs får brug for et nyt tilbud eller en ny beregning, så er vi klar.

Vi leverer til tiden

Et byggeprojekt involverer mange aktører i form af både forskellige håndværkere, leverandører og andre faggrupper. Samtidig kan vejret drille, ligesom der undervejs kan opstå forskellige overraskelser.

Vi har den filosofi, at vi anstrenger os for at levere til tiden. Og kan vi se, at det kniber med at få mandskab, leverandører og tidsplaner til at hænge sammen, er vi ikke bange for at indkalde ekstra hænder. Vi har god kontakt til et meget bredt netværk af mindre virksomheder, der ofte – med kort varsel – plejer at kunne give os lidt flere ressourcer.

Med andre ord: Når vi står for projekteringen, er dit byggeri i trygge hænder!

Kontakt os gerne på telefon 56 95 86 50 for en uforpligtende samtale, hvis du går i byggetanker.