✓ Eksisteret siden 1984

✓ Medlem af Byg Garanti

✓ +20 engagerede medarbejdere

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Totalrenovering og andre former for renovering af hus

Søger du en ekspert inden for totalrenovering og generel renovering af hus, sommerhus og hotel, er Tømrerfirma Ejvind Nielsen det helt oplagte valg. Vi kører ud til kunder i blandt andet Rønne, Nexø og på resten af Bornholm.

Vi foretager alle typer totalrenovering

Gennem årene har vi oparbejdet et godt omdømme såvel blandt kollegaer i branchen som ude hos vores kunder, der gladeligt vender tilbage, når de skal renovere hus eller bygge på ny.

Vi har derfor også arbejdet med mange forskellige kundetyper i både privat- og erhvervsregi, hvorfor vi også har varetaget et væld af forskelligartede renoveringsopgaver, herunder selvfølgelig også totalrenovering og almindelig renovering af hus, så har du et gammelt hus, der trænger til en indvendig eller udvendig renovering, er vi klar til at hjælpe.

Hos os er ingen opgaver for simple eller for komplicerede, og vi varetager derfor både mindre og større opgaver, hvad enten der er tale om en totalrenovering af et hotel fra ende til anden eller en køkkenrenovering i det private hjem.

Vi udfører blandt andet totalrenovering af:

  • Hoteller
  • Villaer
  • Sommerhuse
  • Køkkener
  • Badeværelser.

Drejer det sig om en tilbygning eller ombygning af hus, er vi naturligvis også behjælpelige med dette.

Mange kompetencer inden for renovering af hoteller

Vi har stor erfaring i de større renoveringsopgaver med totalrenovering og har især mange kompetencer inden for renovering af hoteller.

Når det drejer sig om hotelrenovering, hersker der mange regler i forhold til selve bygningsværket, og hvad der må udføres i forbindelse med en totalrenovering.

Med vores mangeårige erfaring i faget, er du garanteret, at alt bliver udført i højeste kvalitet efter alle kunstens regler og i overensstemmelse med de gældende lovkrav på området.

Vi sørger for at bevare det æstetiske udtryk, og vi tilbyder fremtidssikre, energirigtige og holdbare løsninger ved en gennemgående renovering af hus såvel som hotel.

Hvad koster renovering af hus?

Prisen for en renovering af hus såvel som et hotel afhænger i høj grad af opgavens størrelse og karakter. Derudover påvirker dine ønsker og krav til materialer m.m. også prisen.

Ønsker du en konkret pris på dit renoveringsprojekt, hører vi meget gerne fra dig.

Vi kan rådgive og vejlede, så vi sammen finder frem til den helt rigtige løsning, og vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud. Kontakt os på telefon 56 95 86 50 eller skriv til vores e-mail en@ejvind-nielsen.dk.