✓ Eksisteret siden 1984

✓ Medlem af Byg Garanti

✓ +20 engagerede medarbejdere

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Papirisolering – en miljøvenlig isolering

Hos Tømrerfirma Ejvind Nielsen har vi igennem flere år udført papirisolering i Rønne, Nexø samt resten af Bornholm for både private kunder og erhvervskunder.

Vi udfører papirisolering med papir fra CBI Danmark

Granuleret, miljøvenlig papirisolering er et isoleringsmateriale, der er fremstillet af genbrugspapir.

Genbrugspapir er et rigtig godt isoleringsmateriale, og det egner sig til både efterisolering af gamle bygninger og isolering af nybyggerier

Derfor er der også rigtig mange gode grunde til at vælge lige netop papirisolering som løsning, når man skal isolere sin bolig, ikke mindst fordi det samtidig også er en miljøvenlig løsning.

​Det er en god investering

Det altid en god investering at få isoleret sit hjem med denne form for isolering med papir. Årsagen er, at papirisolering er garanti for god og solid isolering. God samt solid isolering medfører et godt indeklima i hjemmet samt et lavere energiforbrug for dig.

Kontakt os vedrørende papirisolering

Kunne du godt tænke dig at få isoleret din bolig med papirisolering, så er du velkommen til at kontakte os for at høre mere om denne løsning. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud.

Ring til os på telefon 56 95 86 50 eller skriv til vores e-mail en@ejvind-nielsen.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.