Nybyggeri er en fordelagtig mulighed for et personligt præg

​Der er rigtig mange fordele ved et nybyggeri, som du ikke får ved køb af en eksisterende ejendom eller et typehus eller ved at istandsætte din egen bolig. Hos Tømrerfirmaet Ejvind Nielsen udfører vi nybyggeri i både Nexø, Rønne samt resten af Bornholm.

Få det som du ønsker

Ved et nybyggeri har du mulighed for at skabe lige præcis den bolig, som du og din familie drømmer om.

Du bestemmer, hvordan hver en kvadratmeter skal udnyttes, hvilke materialer der skal bruges, og hvor mange rum og værelser der skal være til at dække familiens behov.

Med et nybyggeri er det kun fantasien, der sætter grænser, ligesom du ikke skal bekymre dig om gamle installationer og løsninger, der ikke er fremtidssikre og energivenlige. Med et nybyggeri skal du med andre ord ikke nøjes med det næstbedste.

Alle typer nybyggeri udføres

Hos Tømrerfirma Ejvind Nielsen i Rønne på Bornholm udfører vi alle typer nybyggeri i form af villaer, sommerhuse og tilbygninger, ligesom vi også har erfaring med erhvervs- og industribyggeri.

Vi kan både stå for hoved-, total- og underentreprisen. Vi står for hele entreprisen fra start til slut, er vi er behjælpelige med alt fra eventuel kontakt med arkitekt, der kan hjælpe med at tegne drømmeboligen, til selve opførelsen og den sidste finish, hvor alt står helt indflytningsklart.

Vi står for koordineringen af dit nybyggeri

Igennem årene har vi oparbejdet et bredt netværk inden for branchen med dygtige og faste samarbejdspartnere, der alle besidder de samme værdier om kvalitet, præcision og et solidt håndværk, som vi vægter højt.

Når vi står for totalentreprisen i forbindelse med et nybyggeri, står vi dermed også for den daglige koordinering af de forskellige faggrupper under hele byggeprocessen, og vi sørger naturligvis for at holde en tæt dialog med dig som kunde, så du er sikker på, at alt forløber præcis som ønsket. Med andre ord er dit nybyggeri i trygge hænder hos os.

Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon 56 95 86 50 eller e-mail en@ejvind-nielsen.dk, hvis du har spørgsmål, eller hvis du ønsker en uforpligtende samtale om dine boligdrømme.

Drømmer du om nye vinduer,
​flere kvadratmetre eller nyt tag?

​Vi løser alle former for tømrer- og snedkeropgaver. Uanset om opgaven er enkel eller kompliceret, står vi klar til at udføre arbejdet efter alle kunstens regler.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bestil et tilbud

Du kan med fordel sende din opgave ind til os via denne kontakt formular og vi vil kontakte sig hurtigst muligst.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

​Ejvind Nielsen er din lokale tømrer i Rønne, Nexø og resten af Bornholm.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til en@ejvind-nielsen.dk.

Mandag-torsdag: 06.30 - 15.30

Fredag: 06.30 - 12.00​

Tømrerfirma Ejvind Nielsen