Vedligeholdelse i boligen og virksomheden

​Er det tid til fornyelse, eller har du brug for professionel ekspertise i forbindelse med udskiftning af gulv, vinduer, tag, trappe eller andre vedligeholdelses- og reparationsopgaver?

Så er Tømrerfirma Ejvind Nielsen den helt rette til opgaven!

Vi udfører blandt andet:

Vi varetager alle mindre som større opgaver inden for vedligehold i den private bolig, på hotellet eller i virksomheden, hvad enten der eksempelvis skal sættes nye paneler op i hjemmet, eller gulvet skal udskiftes i hele virksomheden.

​Gennem årene som tømrer på Bornholm har vi etableret en fast kundekreds, som vi løbende udfører reparationer og vedligehold for. Det gælder både hotelejere, sjællandske sommerhusejere og bornholmere, der gennem familie, venner og naboer har hørt om vores gode håndværk og høje service.

Uanset hvilken opgavetype og størrelse, det drejer sig om, går vi op i opgaven med en kæmpe ildsjæl. Vi lægger altid en stor entusiasme og omhu i alle vores opgaver, og vi stræber efter at overholde vores kunders ønsker og behov.

Isolering

Ønsker du at spare penge på varmeregningen og skabe et bedre og sundere indeklima i boligen, kan en efterisolering måske være den helt rigtige løsning.

Vi bruger papiruldsisolering fra CBI, der sammen med vores store ekspertise er din garanti på et kvalitetssikkert arbejde. Kontakt os gerne på telefon 56 95 86 50, hvis du ønsker mere information eller et uforpligtende tilbud på lige præcis din opgave.

Drømmer du om nye vinduer,
​flere kvadratmetre eller nyt tag?

​Vi løser alle former for tømrer- og snedkeropgaver. Uanset om opgaven er enkel eller kompliceret, står vi klar til at udføre arbejdet efter alle kunstens regler.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bestil et tilbud

Du kan med fordel sende din opgave ind til os via denne kontakt formular og vi vil kontakte sig hurtigst muligst.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

​Ejvind Nielsen er din lokale tømrer i Rønne, Nexø og resten af Bornholm.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til en@ejvind-nielsen.dk.

Mandag-torsdag: 06.30 - 15.30

Fredag: 06.30 - 12.00​

Tømrerfirma Ejvind Nielsen A/S

CVR-nummer​: 31617030