Vi varetager dit byggeri i entreprise

Hos Tømrerfirma Ejvind Nielsen har vi stor erfaring med projektering af nybyggeri, hvad enten der skal opføres boliger, tilbygninger eller det drejer sig om en ombygning eller totalrenovering. Vi klarer hele din entreprise, hvad enten det er i Nexø, Rønne eller på det øvrige Bornholm.

Vi står for alt med din entreprise fra start til slut

Projektering af et byggeri betyder, at vi står for hele din entreprise fra start til slut. Vi står for koordineringen med arkitekt, ingeniører, kommune, leverandører samt alle relevante håndværksgrupper og andre aktører, der skal ind over byggeprojektet igennem hele forløbet.

Vi sørger for, at alt forløber planmæssigt, at deadlines bliver overholdt, og ikke mindst sørger vi for, at der bliver taget hånd om vores kunders ønsker til byggeriet fra start til slut.

Processen bag og om at beslutte sig

For langt de fleste er en ombygning, en tilbygning eller en nybygning en stor beslutning. Både økonomisk, men også i forhold til at sikre sig, at man også får dét, man gerne vil have – til den rigtige pris og til den aftalte tid.

Når vi udarbejder et tilbud, er det en del af din beslutningsproces – og vi har gjort os umage. Skulle der alligevel være uklarheder eller dukke spørgsmål op, så tøv ikke med at kontakte os. Hellere én gang for meget, end én gang for lidt.

Det kan være, at du undervejs i byggeprocessen får nye ideer, lyst til et lidt større eller et lidt anderledes projekt eller byggeri. Det kan også være, at det samlede projekt rammer loftet for, hvad din økonomi kan bære. Det sker for mange under en entreprise – og det er helt normalt.

Hvis du undervejs får brug for et nyt tilbud eller en ny beregning, så er vi klar.

Vi leverer projektet til tiden

En entreprise involverer mange aktører i form af både forskellige håndværkere, leverandører og andre faggrupper. Samtidig kan vejret drille, ligesom der undervejs kan opstå forskellige overraskelser.

Vi har den filosofi, at vi anstrenger os for at levere til tiden. Kan vi se, at det kniber med at få mandskab, leverandører og tidsplaner til at hænge sammen, er vi ikke bange for at indkalde ekstra hænder. Vi har god kontakt til et meget bredt netværk af mindre virksomheder, der ofte – med kort varsel – plejer at kunne give os lidt flere ressourcer.

Med andre ord: Når vi står for din entreprise, er dit byggeri i trygge hænder!

Kontakt os og hør mere om at bygge i entreprise hos os

Kontakt os gerne på telefon 56 95 86 50 for en uforpligtende samtale, hvis du går i byggetanker. Du kan også skrive til vores e-mail en@ejvind-nielsen.dk.​

Drømmer du om nye vinduer,
​flere kvadratmetre eller nyt tag?

​Vi løser alle former for tømrer- og snedkeropgaver. Uanset om opgaven er enkel eller kompliceret, står vi klar til at udføre arbejdet efter alle kunstens regler.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bestil et tilbud

Du kan med fordel sende din opgave ind til os via denne kontakt formular og vi vil kontakte sig hurtigst muligst.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

​Ejvind Nielsen er din lokale tømrer i Rønne, Nexø og resten af Bornholm.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til en@ejvind-nielsen.dk.

Mandag-torsdag: 06.30 - 15.30

Fredag: 06.30 - 12.00​

Tømrerfirma Ejvind Nielsen